Als startende ondernemer (zzp’er) loop je vaak in het begin tegen verschillende problemen aan. Je weet niet welke prijs je moet vragen, vindt het lastig om nieuwe klanten te werven of weet simpel weg nog niet welke volgende stappen je moet zetten om je onderneming naar een volgend niveau te tillen. Wij kunnen je daarbij helpen, en het is nog leuk ook!

Maar graag stellen wij ons eerst even voor! Wij zijn Maurits & Marlie, studenten Business Innovation aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Sinds 7 februari lopen wij stage bij Playground for Entrepreneurs en ontwikkelen wij een uitbreidingsset voor het huidige spel Playground for Entrepreneurs.

Momenteel is het spel voornamelijk bedoeld voor ondernemers in het algemeen die onder leiding van een facilitator (ondernemerscoach) inhoudelijk gaan sparren over knelpunten die worden aanvaren door de ondernemers. Hierop zijn wij een uitbreidingsset aan het ontwikkelen om jou als zzp’er verder te helpen bij het ondernemen.

ZZP'er
 

Voor de uitbreidingsset zijn diverse zzp’ers geïnterviewd, naast dat er deskresearch is uitgevoerd. Hieruit is gebleken dat veel zzp’ers moeilijkheden ervaren bij het werven van nieuwe klanten of in contact blijven met de bestaande klantkring. Naast dat de werk-privé balans bij veel zzp’ers niet in verhouding is. Ook het bepalen van de juiste prijs is een veel voorkomend knelpunt. De uitbreidingsset zal de zzp’er helpen onder begeleiding van een coach om tot nieuwe inzichten te komen om verder te groeien. Hiervoor zijn speldynamieken onderzocht om te zorgen dat de coachingstool de juiste dynamiek heeft voor de coach om zzp’ers te helpen.

Ben jij zzp’er? Doe dan mee met een testsessie en krijg hier leuke inzichten en feedback uit, waar je weer verder mee kunt groeien als professional. Ken jij een zzp’er die wel wat hulp kan gebruiken? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als je dit artikel door kunt sturen!

Ben jij coach? Wees dan nu de eerste om gamification toe te passen op je coachingsproces en workshops met behulp van onze tool.

Stap nu makkelijk in en neem deel aan óf organiseer een testsessie. Neem contact op via mail: mpj.prinsen@student.avans.nl of telefonisch 06-46296472.

Alvast bedankt en we kijken ernaar uit je te zien!

Maurits & Marlie

Studenten Business Innovation